Alcohol

Luonnollinen etyylialkoholi tai etanoli. Valmistetaan vehnän tai rukiin jyvistä sokerifermentaation tuloksena. Etyylialkoholi on väritön, haihtuva ja miedon tuoksuinen neste. Kosmetiikkatuotteissa alkoholia käytetään luonnollisena ja turvallisena säilöntäaineena sekä erilaisten aktiiviaineiden liuottimena. LD50 RBT-ihotestien tulosten mukaan alkoholi on huomattavasti miedompi säilöntäaine kuin butylparabeeni, fenoksietanoli, orgaaniset hapot ja bentsyylialkoholi. 

LÖYTYY TUOTTEISTA