Zinc Oxide

Sinkkioksidi on valkoinen pigmentti, jota löytyy yleisesti luonnosta. Sinkkioksidia käytetään useiden iho-oireiden hoitoon, esimerkiksi vauvan talkeissa ja suojavoitessa vaippaihottuman hoitoon, hilseshampoissa ja antiseptisissä voiteissa. Sinkkioksidi on myös yleinen UV-filtteri, joka suojaa haitallisilta UVB- ja UVA-säteiltä. Sinkkioksidia käytetään elintarvikkeiden ja kosmetiikan väriaineena.

LÖYTYY TUOTTEISTA
  1. Plant stem cell age-defying face sunscreen SPF30

    Korkea UVA/UVB-suoja. Virheetön lopputulos. 

    Lue lisää
  2. Plant Stem Cell Antioxidant Body Sunscreen SPF30

    Silkkinen, läpinäkyvä koostumus. Korkea UVA/UVB-suoja.

    Lue lisää
  3. SUN15 Beach BB Shimmering Sunscreen SPF15

    Silottaa, heleyttää, suojaa

    Lue lisää
  4. SUN20 Weightless Milk SPF20

    Ultra-kevyt koostumus, näkymätön iholla

    Lue lisää
  5. City CC Cream SPF15 Medium

    Virheetön ja suojattu iho

    Lue lisää
  6. Anti-Pollution CC Cream SPF15 Light Beige

    Virheetön ja suojattu iho

    Lue lisää
  7. Time Miracle Radiant Shield heleyttävä päivävoide SPF15

    Syväkosteuttaa, suojaa ja kaunistaa ihon

    Lue lisää