Zinc Oxide

Cinka oksīds ir balts, dabā plaši sastopams pigments. Cinka oksīdu plaši izmanto dažādu ādas problēmu ārstēšanai. Izmanto tādos produktos kā zīdaiņu pūderis un aizsargkrēmi autiņbiksīšu izraisīta iekaisuma ārstēšanai, pretblaugznu šampūns un antiseptiskie krēmi. Cinka oksīds ir izplatīts UV staru filtrs, kas pasargā ādu no UVB un UVA saules stariem. Cinka oksīdu izmanto kosmētikas un pārtikas produktu krāsvielu.

 

Found In
  1. 
Time Miracle Radiant Shield dieninis kremas (SPF15)

    Intensyviai drėkina, atgaivina ir apsaugo odą

    Sužinoti daugiau
  2. Apsauginis veido kremas nuo saulės SPF30

    Natūrali apsauga nuo UVA/ UVB spindulių ir senėjimo

    Sužinoti daugiau
  3. Apsauginis kūno kremas nuo saulės SPF30

    Natūrali UVA/UVB apsauga ir intensyvi odos regeneracija

    Sužinoti daugiau
  4. SUN20 Weightless Milk SPF20

    Ypač lengvos tekstūros, nematomas potėpis

    Sužinoti daugiau
  5. Atspalvį koreguojantis kremas „CITY CC" SPF15, vidutinio tamsumo

    Apsaugo odą nuo UVA/ UVB spindulių ir kenksmingo aplinkos poveikio

    Sužinoti daugiau
  6. Atspalvį koreguojantis kremas „CITY CC" SPF15, šviesus

    Apsaugo odą nuo UVA/ UVB spindulių ir kenksmingo aplinkos poveikio

    Sužinoti daugiau
  7. natural certified spf50 sunscreen

    Gryna mineralinė apsauginė veido emulsija nuo saulės

    Sužinoti daugiau
  8. mineral sunscreen for face body

    Gryna mineralinė pieštukinė veido ir rankų priemonė nuo saulės

    Sužinoti daugiau