Caprylyl/Capryl Glucoside

Caprylyl/Capryl Glucoside is a gentle surfactant derived from coconut. Adds to cleansing properties of a hair or body wash. 

 

Atrodams
  1. micellar water 100ml
    30%

    Ātrai un vienkāršai ādas attīrīšanai

    Lasīt vairāk
    Micelārais ūdens
    100ml/3.4fl.oz.
    €10,15 €14,50
  2. micellar water 400ml
    30%

    Attīra, mitrina un nomierina

    Lasīt vairāk
  3. Divfāžu kosmētikas noņēmējs
    30%

    Viegli un ātri noņem dekoratīvo kosmētiku

    Lasīt vairāk