Zinc Oxide

Cinka oksīds ir balts, dabā plaši sastopams pigments. Cinka oksīdu plaši izmanto dažādu ādas problēmu ārstēšanai. Izmanto tādos produktos kā zīdaiņu pūderis un aizsargkrēmi autiņbiksīšu izraisīta iekaisuma ārstēšanai, pretblaugznu šampūns un antiseptiskie krēmi. Cinka oksīds ir izplatīts UV staru filtrs, kas pasargā ādu no UVB un UVA saules stariem. Cinka oksīdu izmanto kosmētikas un pārtikas produktu krāsvielu.

 

Atrodams
  1. City CC toni koriģējošs krēms SPF15: Gaišs

    Aizsargā pret UVA/UVB starojumu un vides negatīvo ietekmi

    Lasīt vairāk
  2. City CC toni koriģējošs krēms SPF15: Vidēji tumšs

    Aizsargā pret UVA/UVB starojumu un vides negatīvo ietekmi

    Lasīt vairāk
  3. SPF30 saules aizsargkrēms sejai

    Dabīga aizsardzība pret UVA/UVB starojumu un novecošanos

    Lasīt vairāk
  4. SPF30 saules aizsargkrēms ķermenim, rokām un sejai

    Dabīga UVA/UVB aizsardzība un intensīva ādas atjaunošana

    Lasīt vairāk
  5. SUN15 Mirdzošs saules aizsargkrēms ar SPF15
    Jauns

    Nogludina, izgaismo, aizsargā

    Lasīt vairāk
  6. SUN20 Saules aizsardzības pieniņš ar SPF20
    Jauns

    Superviegla tekstūra, uz ādas nemanāms

    Lasīt vairāk