Sucrose Laurate

A fatty acid ester derived from beet or cane sugar and fatty acids of palm oil, used in cosmetic products as a natural emulsifier and mild surfactant.

Found In
  1. Oczyszczający olejek do skóry twarzy
    20%

    Łatwo usuwaj pozostałości makijażu i kremy przeciwsłoneczne ze skóry twarzy

    Dowiedz się więcej
    Oczyszczający olejek do skóry twarzy
    68,00 zł 85,00 zł
  2. Złuszczający peeling Oil-To-Milk
    20%

    Delikatnie oczyszcza, zmiękcza i odbudowuje skórę.

    Dowiedz się więcej
    Złuszczający peeling Oil-To-Milk
    87,16 zł 108,95 zł